Boka bord
Le menu
lunch
Om Collage
Hitta hit
Studion
SV
/EN
Serveringstider
Tisdag till fredag, kl. 11:30–15:00.Se lunch menyn nedan!
Tisdag 4 november
Krämig pasta
155:-
Med salsiccia, chili, vitlök och parmesan
Onsdag 5 november
Coq au vin
Fransk kycklinggryta med rödvin, bacon, lök, svamp och örter
Torsdag 6 november
Bakad kolja
Med kokt potatis, sauterad fänkål, dill och hollandaisesås
Fredag 7 november
Stekt pluma
165:-
Serveras med Collage pommes frites och grönpepparsås
Förrätt
Hembakad kavring
Collages Gubbröra på hembakad kavring och sallad
Huvudrätt
Boeuf Bourguignon
Långkokt högrev i rödvin med champinjoner, morot, bacon och steklök, serveras med potatismos
Efterrätt
Crème brûlée
Collages klassiska
350:-
Sallad
25:-
Liten grönsallad med vinaigrette
Brödservering
35:-
Hemkärnat smör och två sorters nybakat bröd för 2p
135:-
Löjromstoast
225:-
Klassisk löjromstoast med rostad brioche, smetana, rödlök, citron, gräslök
Steak tartare ½
Råbiff på svensk biff med klassiska smaker av kapris, örter, cornichons, serveras med dijjonaise och friterad lök
Med pommes 195:-1/1 Med pommes 245:-
Reuben Sandwich
145:-
Pastrami, surkål, smält ost och klassisk Thousand Island-dressing
Chèvre chaud med rostade rödbetor, valnötter, honung och sherryvinäger samt krispig romansallad
Chokladtryffel
Fråga om smak
Boule de glace
45:-
Dagens nygjorda glasskula
75:-
Kaffepaket
En bryggkaffe / enkel espresso +En chokladtryffel + 3 cl Calvados / Cointreau